Home

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Siguria në qytet

 

për kongresin e arkitektëve që mbahet në seoul të koresë jugore prej 3-10 shtator  

regjistrohu këtu

sponsorët

platini/platinum:

"Kërko të pazakonshmen tënde!" Ne e vlerësojmë interesimin tuaj për Kreativ qeramika. Që në fillim ne nuk e kemi konceptuar kompanin tonë vetem si komerciale. Ne ishim tepër kushtuar qe në relacionin tonë me ju të krijonim harmoni dhe respekt të ndërsjellë si dhe ofrimin e produkteve që do të shkonin përtej pritjeve dhe shijeve tuaja. Kësisoj ne shndërruam banjot, kuzhinat dhe dhomat e juaja në ambiente rehatije dhe reflektimi. Me një fjalë, produktet tona tejkaluan funksionin e tyre primar, atë të dekorimit te shtëpive tuaja, për më tepër ato kthyen fantazinë tuaj ne realitet. Slogani "Kërko të pazakonshmen tënde!" I ftonë klientët tanë që t'nasfidojnë me kërkesat e tyre ashtu që oferta jonë të pësojë përmirësime të vazhdueshme. Në këtë mënyrë "Kreativ" do të jetë në gjendje të nuhasë dhe të parashikojë trended më te fundit, të cilat si resultat I globalizmit janë aq dinamike si kurrë me parë. Gjithsesi na njoftoni me kërkesat e juaja përkitazi me produktet e industries sonë, dhe kështu së bashku do të përshtasim zgjidhjen më ideale për ju. Stafi "Kreativ"

 

 

i artë/gold:

i argjentë/silver: