#500për50 Anëtarësohu edhe ti

Anëtarësohu tani  dhe bashkohu me asociacionin me te madh te arkitektëve në Kosovë.

Lajmet e Fundit

Legjlislacioni

Ligji Nr. 04/L – 110 24 Shtator 2012 -Ligji për ndërtim Ligji Nr. 04/L-188 PËR TRAJTIMIN E NDËRTIMEVE PA LEJE 02 Dhjetor 2014

Read More

SHARE SKOPJE 2017

 At the first edition of SHARE Skopje 2017, architects from 9 countries will present their international awarded projects After the success of The International Forum for Architecture and Engineering SHARE in Bucharest, Warszawa, Krakow, Budapest, and Sofia, the first edition of SHARE Skopje 2017 will take place on 5th September. Architects from 9 countries will...

Read More

Regjistrohu Ketu