anëtarësia për 2017

asociacioni i arkitektëve të kosovës e ka përgaditur kartelën e anëtarësisë për ju. pagesa e anëtarësisë për vitin 2017 duhet të bëhet si vijon: qëllimi: pagesa e anëtarësisë për vitin 2017 shuma: a.    rregullt                      30.0 €, b1. bachellor                    12.0 €, b2. student        …

0 Comments

pragu i cilësisë “njeri”

vendosja e pragjeve të cilësisë (në arkitekturën kosovare) mendimet dhe madhësia jemi dëshmitar të kohës se nëpër çka është duke kaluar vendi i jonë dhe ne, në të gjitha sferat e domosdoshme të aktiviteteve të njeriut dhe shoqërisë. Nevoja  për një jetë më të mirë, të shëndosh, me rregull, me ardhmëri dhe të sigurtë në vendin tonë, shpesh…

0 Comments

hapet java e arkitekturës në prishtinë paw 2016

fjala e hapjes e ilir murselit ceo i asociacionit të arkitektëve të kosovës 4.07.2016 eup prishtinë. të nderuar musafir, zonja dhe zotërinj, kolegë arkitektë, Në emër të asociacionit të arkitektëve të kosovës ju dëshiroj mirëseardhje në nisjen e paw 2016  -javës së  arkitekturës në prishtinë, me këtë ngjarje. ky është sezoni i 4 i paw javës së arkitekturës…

0 Comments

ekspozita e aak hap paw 2016

 ftesë të merrni pjesë në nisjen e javës së arkitekturës në prishtinë me ekspozitën: retrospektivë enti për urbanizëm dhe projektim 1960-2015 më 4 korrik 2016 në ora 12:00  në atriumin e enti për urbanizëm dhe projektim rr. fehmi agani 35, prishtinë. mbyllja e mbrëmjes - party mbahet në të njejtën ditë dhe vend, prej orës 21:00. mirësevini!

0 Comments

paw 2016 nis me: retrospektivë enti për urbanizëm dhe projektim 1960-2015

4 korrik 2016, ora 12:00, në hapësirat e entit për urbanizëm dhe projektim, fehmi agani 35 prishtinë ekspozitë e organizuar nga asociacioni i arkitektëve të kosovës me rastin e java e arkitekturës në prishtinë (paw) 2016. retrospektivë e punës 55 vjeçare të byrosë shoqërore më të madhe për projektim dhe urbanizëm në kosovë, entit për urbanizëm dhe projektim eup.…

0 Comments

“aplikimi për anëtarë të asociacionit të arkitektëve të kosovës vazhdon të jetë i hapur deri me 15 shtator 2016”

  kolegë i/e nderuar, "duke marr parasysh problemet me formularin e parë të aplikimit i cili mund të plotësohet vetëm me acrobat reader 12, tani mund ta gjeni dhe  shkarkoni formularin në formatin word document"   "në mbledhjen e kuvendit të 28.04.2016 me aprovimin e statutit (2016) të ri, asociacioni i arkitektëve të kosovës për përgaditjen e mbledhjes zgjedhore…

0 Comments