paw 2016 nis me: retrospektivë enti për urbanizëm dhe projektim 1960-2015

4 korrik 2016, ora 12:00, në hapësirat e entit për urbanizëm dhe projektim, fehmi agani 35 prishtinë ekspozitë e organizuar nga asociacioni i arkitektëve të kosovës me rastin e java e arkitekturës në prishtinë (paw) 2016. retrospektivë e punës 55 vjeçare të byrosë shoqërore më të madhe për projektim dhe urbanizëm në kosovë, entit për urbanizëm dhe projektim eup.…

0 Comments

“aplikimi për anëtarë të asociacionit të arkitektëve të kosovës vazhdon të jetë i hapur deri me 15 shtator 2016”

  kolegë i/e nderuar, "duke marr parasysh problemet me formularin e parë të aplikimit i cili mund të plotësohet vetëm me acrobat reader 12, tani mund ta gjeni dhe  shkarkoni formularin në formatin word document"   "në mbledhjen e kuvendit të 28.04.2016 me aprovimin e statutit (2016) të ri, asociacioni i arkitektëve të kosovës për përgaditjen e mbledhjes zgjedhore…

0 Comments