hapet java e arkitekturës në prishtinë paw 2016

fjala e hapjes e ilir murselit ceo i asociacionit të arkitektëve të kosovës 4.07.2016 eup prishtinë. të nderuar musafir, zonja dhe zotërinj, kolegë arkitektë, Në emër të asociacionit të arkitektëve të kosovës ju dëshiroj mirëseardhje në nisjen e paw 2016  -javës së  arkitekturës në prishtinë, me këtë ngjarje. ky është sezoni i 4 i paw javës së arkitekturës…

0 Comments

ekspozita e aak hap paw 2016

 ftesë të merrni pjesë në nisjen e javës së arkitekturës në prishtinë me ekspozitën: retrospektivë enti për urbanizëm dhe projektim 1960-2015 më 4 korrik 2016 në ora 12:00  në atriumin e enti për urbanizëm dhe projektim rr. fehmi agani 35, prishtinë. mbyllja e mbrëmjes - party mbahet në të njejtën ditë dhe vend, prej orës 21:00. mirësevini!

0 Comments