kuvendi zgjedhor 02.02.2017

asociacioni i arkitektëve zgjedh strukturat e reja menaxhuese asociacioni i arkitektëve të kosovës ka mbajtur sot kuvendin e nëntë zgjedhor, ku janë zgjedhur strukturat e reja menaxhuese. u zgjodh kryetari i ri, arkitekti astrit nixha i cili me planprogramin e punës dy vjeçare, është zotuar se do të përmbushë misionin e asociacionit - në ngritje dhe sensibilizim të profesionit…

0 Comments