asociacioni i arkitektëve të kosovës e ka përgaditur kartelën e anëtarësisë për ju.

pagesa e anëtarësisë për vitin 2017 duhet të bëhet si vijon:

qëllimi:
pagesa e anëtarësisë për vitin 2017

shuma:
a.    rregullt                      30.0 €,
b1. bachellor                    12.0 €,
b2. student                        5.0 €,
b3. ndërkombëtar            30.0 €.

anëtarët pensionist (mbi 65 vjet) tarifa vjetore është 0.0 €. nuk paguajn! duhet te na shkruajn qe te caktojme daten kur mund te terhiqet kartela ne zyren tone.
(vendimi nr ref: aa-02-16 datës 12.05.2016)

përkujtojmë se shuma e transferit duhet të jetë neto pa shërbime bankare ose komisione  dhe jo më vonë se 31.01.2017.

ju lusim të na shkruani ose të na kontaktoni ne mënyrë që të caktojme daten kur mund te beni terhjekjen e karteles ne zyren tone ne objektin e:
sh eup-entit per urbanizem dhe projektim ad.fehmi agani 165, Prishtine. tel 044126444 email: administrata@a-a-k.org.

gjithashtu dizajni i kartelave sipas kategorive eshte e bashkengjitur.

per cdo hollesi mund te na kontaktoni.

ju urojme festat e fundvitit dhe ju deshirojme sukses dhe prosperitet ne vitin e ri 2017.

kryesia e asociacionit te arkitekteve te kosoves

Leave a Reply

anëtarësia për 2017