13055374_1767564276796305_1348985312273139981_n1533785_1456681421217927_844763113_n

 

kolegë i/e nderuar,

“duke marr parasysh problemet me formularin e parë të aplikimit i cili mund të plotësohet vetëm me acrobat reader 12, tani mund ta gjeni dhe  shkarkoni formularin në formatin word document”

 

“në mbledhjen e kuvendit të 28.04.2016 me aprovimin e statutit (2016) të ri, asociacioni i arkitektëve të kosovës për përgaditjen e mbledhjes zgjedhore (të cilën e planifikon ta mbaj brenda 180 ditëve ) është angazhuar që të nisë evidentimin dhe regjistrimin e anëtarëve të sajë.

në bazë të evidencës që posedojmë për pjesmarrësit e mbledhjeve të kuvendit gjatë periudhës 1999-2016 (mbi 16 vite), ju keni qenë pjesmarrës në ato (së paku në njërën) prandaj ju konsiderojmë që jeni  anëtar i shoqatës asociacioni i arkitektëve të kosovës.

formularin e anëtarësisë mund ta shkarkoni

https://a-a-k.org/formular-aplikimi-2/

pas plotësimit e dërgoni në: administrata@a-a-k.org

deri më 15 shtator 2016.

gjithashtu  dokumentet të cilat janë pjesë e pakos së  informatave që anëtarët duhet t’i kanë janë këto:

statuti (i aprovuar 2016),
kodi i etikës dhe i sjelljes profesionale;
rregullore për anëtarsi;
vendimi për tarifat e anëtarësis; dhe
vendimi për lirimin nga parapagesa e anëtarësisë për vitin 2016.

pagesa e anëtarësis do të nis me vitin kalendarik 2017.

të gjitha këto dokumente mund t’i merrni /shkarkoni  nga web faqja zyrtare e shoqatës:  a-a-k.org

nëse keni pyetje, nevojë për më shumë sqarime apo për çfarëdo në lidhje me dokumentet dhe shoqatën ju lusim të na kontaktoni pa hesitim në : info@a-a-k.org ose në web faqe në kontakto.

ju falënderojmë për besnikërinë e shprehur gjatë tërë kësaj periudhe për shoqatën, dhe presim që së bashku edhe më tutje të jemi dhe qëndrojmë si mendja dhe zëri i shumicës në lidhje me të gjitha çështejt dhe problemet e arkitektëve në shoqërinë tonë kosovare.

me respekt,

asociacionit të arkitektëve të kosovës

Leave a Reply

“aplikimi për anëtarë të asociacionit të arkitektëve të kosovës vazhdon të jetë i hapur deri me 15 shtator 2016”