EUP_EXPO fletepalosja_Page_1 ftesë të merrni pjesë në nisjen e javës së arkitekturës në prishtinë me ekspozitën: retrospektivë enti për urbanizëm dhe projektim 1960-2015 më 4 korrik 2016 në ora 12:00  në atriumin e enti për urbanizëm dhe projektim rr. fehmi agani 35, prishtinë.

mbyllja e mbrëmjes – party mbahet në të njejtën ditë dhe vend, prej orës 21:00.

mirësevini!

EUP_EXPO fletepalosja_Page_2

Leave a Reply

ekspozita e aak hap paw 2016