asociacioni i arkitektëve zgjedh strukturat e reja menaxhuese

Asociacioni i Arkitektëve zgjedh strukturat e reja menaxhuese (Foto)

asociacioni i arkitektëve të kosovës ka mbajtur sot kuvendin e nëntë zgjedhor, ku janë zgjedhur strukturat e reja menaxhuese.

u zgjodh kryetari i ri, arkitekti astrit nixha i cili me planprogramin e punës dy vjeçare, është zotuar se do të përmbushë misionin e asociacionit – në ngritje dhe sensibilizim të profesionit të arkitektit.                /indeksonline/

nga: © 2010 – 17 Portali Indeksonline. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Leave a Reply

kuvendi zgjedhor 02.02.2017